Old Rail Trail

Caffe bar My Place

Prepoznatljiv travnički brend

Travničke ulice protkane brojnim tragovima iz prošlosti naprosto same pozivaju da napravite predah u gradu koji odmah na samom ulazu obećava da vas očekuje izuzetno zanimljiva avantura. Držite li se pravca bciklističke rute stazom stare pruge, dovest će vas do jednog od najelitnijeg caffe bara u Bosni i Hercegovini.

Smješten u gornjem dijelu grada, caffe bar My Place zadovoljit će sve vaše potrebe, te sasvim sigurno ispuniti sva vaša očekivnnja. My Place je iznikao iz porodične tradicije koju već skoro četiri decenije razvija i baštini obitelj Poaljarević. Iza nijh su nanizane brojne dugogodišnje uspješne porodične priče koje su vremenom postale prepoznatljiv brend u Travniku, alii i mnogo dalje.

Tamo gdje je sve po mome

Baš uvijek, prvo će vas dočekati prekrasan osmijeh ljubaznih zaposlenica koje će se potruditi da pronađu stol koji baš vama odgovara.  My Place, kako mu i samo ime govori, nudi više različitih mjesta za sjedenje, gdje možete po vlastitom ukusu  odabrati svoje omiljeno mjesto za uživanje i opuštanje u omiljenom napitku.

Sve je nekako podređeno vašoj želji. Uz ugodno druženje u društvu, udobne fotelje ili ljuljačke, visoke stolove ili šankove,  u unutrašnjosti objketa, na zatvorenoj ili otvorenoj terasi ili u bašti ili vrtu koji se izdavajaju od svih drugih u gradu, jedno je sasvim sigurno, a to je da  ćete od ukupnog kapaciteta od preko 200 sjedećih mjesta pronaći nešto za sebe.

Kvalitet, prije svega

Spoj ugodnog ambijenta, moderan i urbano-retro stil koji se prožima kroz cijeli My Place doprinosi atraktivnosti ovog cafee bara za susrete različitih generacijskih skupina. Stoga kvalitet ponude glavni je prioritet ovog ugostiteljskog objekta, što ga upravo izdvaja od drugih.

Meni ovog caffe bara obogaćen je raznovrsnom ponudom  pića i vrhunskim najpoznatijim vinima, energetskim napicima, kao i nezaboravnog okusa različitim koktelima.

Također,  u ovom caffe baru možete okusiti različite vrste kafa, ali izdvaja se ona jedna i to  ona u vlastitoj proizvodnji, My caffe, mješavina kafe  koja se spravlja od probranih, najkvalitetnijih sorti sirove kafe.  Kafu sa posebnom recepturom prepoznali su brojni gosti te je već postala sinonim za one koji vole kvalitetnu i ukusnu kafu. Probajte, nećete se pokajati.

Svi biciklisti i ciklotuirsti su uvijek dobrodošli

My Place je bike friendly lokacija za sve bicikliste i cikloturiste koji slučajno ili namjenski prolaze ili dolaze u Travnik. Mjesto gdje ste uvijke i vrlo rado dobrodošli. Mjesto gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za ugodan boravak, ali i siguran nastavak vožnje vašom biciklističkom rutom.

Od same dostupnosti biciklističkoj stazi, osiguranog  prostora za presvlačenje biciklista, mjesta za odlaganje prljave odjeće i obuće, zatvorenog ili natkrivenog spremište za odlaganje bicikla, mjesta za pranje, sušenje i podmazivanje bicikla, besplatnog  pristupa Internetu, do ponude info materijala i info kutak o Srednjoj Bosni i biciklističkoj ruti staze stare pruge.

OSNOVNI PODACI:

NAZIV OBJEKTA: My Place
VRSTA OBJEKTA: Caffe
ADRESA: Bosanska 33, 72270 TRAVNIK
TELEFON: +387 62 557 333
E-MAIL: [email protected]
WEB: www.mycompany.ba/myplace/

Translate »