Old Rail Trail

Aparthouse Bilić

Muzej pod otvorenim nebom

Kada kažemo „muzej pod otvorenim nebom“, mislimo na grad Jajce. Svjetsku pozornicu na kojoj su započele i završile brojne značajne historijske priče, koje su udarile jedinstvene temelje gradu koji na tako malom području baštini ogroman broj spomenika kulture.  Gradu u kojem ne znate šta i gdje biste prvo otišli. Sve vam je na pladnju, dostupno  aopet jednako nadasve zanimljivo.

Čak iako u Jajce dolazite na dva biciklistička točka. Tada posebno preporučujemo naš bike friendly aparthouse Bilić, koji je udaljen od staze manje od 500 metara.

Oaza mira i relaksacije

Okružen prekrasnim krajolikm, Aparthouse Bilić smješten je na desnoj obali Malog plivskog jezera, te je udaljen od centra grada oko tri kilometra. Ukoliko poželite odmoriti dušu i tijelo, aparthouse Bilić je definitivno savršena destinacija za vas, jer  će vam sasvim sigurno priuštiti savršen pogled na okolne predjele koji instantno odmaraju i dušu i tijelo.

Ova oaza mira i relaksacije, nudi vam dvije smještajne jedinice s mogućnošću smještaja za šest osoba.  Raspolaže sa svim potrebnim sadržajima koji  zadovoljavaju potrebe jednog modrenog kako turiste, tako i cikloturiste.

Također, svi gosti koji su boravili u aparthouse Bilić izdvojili su njegovu prekrasnu višenamjensku terasu i vrt  koji su pogodni za uživanje u ljetnim danima. U neposrednoj blizini aparhouse Bilić, na oko pet minuta pješačenja nalazi se popularno gradsko kupalište Brana , te beach bar kao i brojne staze koje su pogodne za različite sportske i rekreativne aktivnosti.

Mjesto za sve

Bilo da ste avanturista koji uživa u različitim oblicima aktivnog odmora ili ste poželjeli mir i opuštanje uz relaksaciju bez gradske vreve i buke, aparthouse Biliće je mjesto za sve.

Sve što vam je potrebno za ugodan i siguran boravak, ali i mnogo više možete pronaći u aparthouse Bilić. Prije svega od same dostupnosti biciklističkoj stazi, osiguranog  prostora za presvlačenje biciklista, mjesta za odlaganje prljave odjeće i obuće, mogućnost pranja i sušenja odjeće i opreme, zatvorenog ili natkrivenog spremište za odlaganje bicikla, mjesta za pranje, sušenje i podmazivanje bicikla, besplatnog  pristupa Internetu, iznajmljivanja bicikla, prevoza biciklista i opreme do ponude info materijala i info kutak o Srednjoj Bosni i biciklističkoj ruti staze stare pruge.

Translate »