Old Rail Trail

Apartment Royal Town

Jedinstven prirodni ambijent

Malo koji grad u Bosni i Hercegovini  se može pohvaliti tako značajnim brojem vrijednih spomenika kulture na malom prostoru, a koji može toliko toga ponuditi ljubiteljima cikloturistima, kao što to može Jajce. Okosnica turističke ponude Jajca jeste njegova znamenita kulturno-historijska baština, brojni zanimljivi muzički i zabavni  događaji, ali i njegov prekrasan i jedinstven prirodni ambijent.

Udaljeno samo pet km  od Jajca nalazi se Malo i Veliko plivsko jezero. Baš na sedri koja predstavlja barijeru između jezera „izronilo“ je oko 20 mlinčića, koji su nekada bili u vlasništvu imućnijih porodica, a sada ovu prirodnu ljepotu čine još raskošnijom. Okolno zelenilo, bistra voda i hrastovi mlinčići su odličan izbor za rahlađivanje u toku ljetnih mjeseci. Priroda je baš u ovom dijelu Bosne i Hercegovine bila zaista darežljiva

Pogled koji vrijedi doživjeti

Jedno od mjesta koje sasvim sigurno garantira odmor za dušu i tijelo u Srednjoj Bosni, jeste definitivno Apartment Royal Town, koji se smjestio prvi do Velikog Plivskog  jezera u kraljevskom gradu Jajcu. Ono što ga izdvaja od drugih jeste upravo taj očaravajući i nezaboravan panoramski pogled u kilometre otvorenog vodeog svijeta. Birajte odmor gdje će se i vaš pogled odmarati.

Pravi kraljevski ugođaj

Ukoliko ste zaljubljeni par ili mladenci u potrazi za lokacijom medenog mjeseca, a pri tome strastveni ste biciklisti, ova lokacija je savršena za vas jer će vam priuštiti sve što vam je potrebno za stvaranje najljepših uspomena uz prekrasne  romantične scenografije kao iz filmova i luksuzan smještaj.

Također, ukoliko ste okupili društvo biciklista i želite u svoju mapu putešestvija upisati jedan jedinstven i nezaboravan odmor uz odličnu zabavu i ponudu raznovrsnih adrenalinskih avantura, ovaj apartman je najbolji izbor.

Boravak u Apartment Royal Town će vas naproto „natjerati“ da ostavite stres i užurbanost, gužvu i gradsku vrevu iza sebe i opustite se uz pravi kraljevski ugođaj.

Zadovoljava sve potrebe savremenog cikloturiste

Royal Town je savremeno uređen apartman sa svim modernim sadržajima koji zadovoljavaju sve potrebe jednog današnjeg cikloturiste. Također iz njihove bogate ponude izdvaja se studio jacuzzi  u kojem možete pronaći savršeno osvježenje.

Ono što je vama kao biciklisti i cikloturistu važno i potrebno možete pronaći u ovoj maloj kraljevskoj oazi mira. Od same dostupnosti biciklističkoj stazi, osiguranog  prostora za presvlačenje biciklista, mjesta za slaganje prljave odjeće i obuće, mogućnosti pranja i sušenja biciklističke opreme, zatvorenog ili natkrivenog spremište za odlaganje bicikla, mjesta za pranje, sušenje i podmazivanje bicikla, besplatnog  pristupa Internetu, do iznajmljivanja bicikala kao i  ponudu info materijala i info kutak o Srednjoj Bosni i biciklističkoj ruti staze stare pruge.

Brojni rekreacijski sadržaji

Doživite obale Velikog i Malog plivskog jezera, te dio korita rijeke Plive na jedan sasvim drugačiji i posebniji način Jezero nudi brojne mogućnosti, kao što su različiti oblici rekreacije, od  ribolova, kajaka, kanua, pedalina, skokova i plivanja, pa sve do aktivnosti na obalama, poput odbojke, šetnje i na kraju roštilja na poznatom izletištu kod mlinčića. Ukoliko poželite bijeg u prirodu i rashlađivanje u vrelim ljetnim danima, kupalište Brana je idealna destinacija.

Translate »