Kristijan Rajković

IME I PREZIME

Kristijan Rajković

Opis o bike vodiču (iskustvo, član bike kluba, provodi aktivnosti na području: npr. Travnik, Vitez, Vlašić…)

Jedan prvih članova i član Upravnog odbora Biciklističkog kluba „Vitez“, dugogodišnji licencirani natjecatelj i višestruki osvajač medalja „Premier lige BiH“ te licencirani biciklistički sudac. Provodi aktivnosti na području Općine Vitez i širem regionalnom području kroz organizaciju biciklističkih utrka, učešća u natjecanjima, treninzima sa članovima kluba, realizaciju projekata popularizacije biciklizma i izgradnje bike-friendly okruženja.

BICIKLISTIČKI KLUB
BK „VITEZ“

STRANI JEZICI
Njemački jezik

PODRUČJE OBUHVATA

Područje Srednje Bosne oko gradova Vitez, Travnik i Novi Travnik, planine Vlašić, Kruščićka planina (Zabrđe i Zaselje), Vranica, Kalin

CERTIFIKAT
Biciklistički savez BiH – natjecatelj i sudac
Planinarski savez HB – ljetni planinarski vodič i alpinistički tečaj

OPIS AKTIVNOSTI

Dugogodišnji sam biciklist koji je sa rekreativnim biciklizmom započeo 2010. godine, a od 2013. godine je licencirani natjecatelj „Premier lige BiH“. Kao jedan od članova kluba i član Uprave, sudjelujem u organizaciji biciklističkih utrka u sklopu „Premier lige BiH“ na području općine Vitez od 2012. godine („Kup Gradina“), kao i organizaciji različitih utrka, maratona i planinarskih tura društvenog i humanitarnog karaktera u kojima je BK Vitez sudionik i partner. Pokretač brojnih projekata kojima je cilj popularizacija sporta i biciklizma među djecom i mladima, promicanje zdravog života i stvaranje gradskog i prigradskog okruženja prilagođenog upotrebi bicikala u svakodnevnom kretanju i aktivnosti.
Organiziram brojne treninge i biciklističke ture širom Bosne i Hercegovine za članove kluba i one koji se biciklizmom bave amaterski.
Također sam član radne grupe za izgradnju regionalne biciklističke staze Jajce-Lašva putem ostataka nekadašnje željezničke pruge poznatog „Ćire“.

DODATNE AKTIVNOSTI

Član sam Planinarskog saveza HB i Hrvatskog planinarskog društva gdje sam također i član Upravnog odbora, u sklopu kojem imam položen tečaj za ljetnog planinarskog vodiča i tečaj alpinističkog penjanja te sudjelujem i organiziram planinarske ture i akcije diljem Bosne i Hercegovine.

TELEFON

00387 63 364 999
Whatsapp i Viber 00387 63 364 999
e-mail [email protected]

Translate »